Wilheminastraat 196 II en III

Wilheminastraat 196 II en III
Vraagprijs€ 500.000 k.k.

Sfeervol 4 kamer appartement (2 appartementsrechten) verdeeld over 3 woonlagen met in totaal 108 m2 woonoppervlakte met balkon en dakterras.  Het appartement ligt in een parallelstraat van de Overtoom, op steenworp afstand van het Vondelpark.

De Wilhelminastraat is een boomrijke en rustige straat in de bijzonder populaire Helmersbuurt, hartje Oud-West. In de wijk bevinden zich verder allerlei trendy shops, koffiespots en hippe restaurantjes. Ook zijn er speciaalwinkels, supermarkten, goede scholen en speelplaatsen in de buurt. Elk eerste weekend van september wordt in de straat het gezellige Wilhelminahuiskamerfestival georganiseerd.

Indeling:
Gemeenschappelijke opgang met toegang tot het appartement op de tweede verdieping, hier bevindt zich de keuken, 2 slaapkamers, balkon en de badkamer met bad en toilet, trap naar derde verdieping met heerlijke, lichte en sfeervolle woonkamer en balkon, trap naar vierde verdieping met slaapkamer, berging en klein dakterras. Er is de mogelijkheid tot het aanleggen van een groot dakterras op het gemeenschappelijke dak.
Het bovenhuis bestaat uit 2 appartementsrechten en biedt vele mogelijkheden!