References

“Thanks to Ritter Makelaardij, we achieved our goal of owning an apartment in Oudezuid in a very short time. Vivien really made the difference in helping us find the best solution and confidently move forward with it!”

Oscar Eduardo Araujo AgoitiaHR FSS Project Manager Global Business Services HEINEKEN N.V.

“Dear Vivien, Your professionalism, helpfulness and wonderful personality made the experience a thoroughly enjoyable one. Thank you,”

Tushar

“Viviën Ritter heeft ons uitstekend geholpen toen wij een appartement wilden kopen in Amsterdam. Wij kwamen uit Engeland, daarom hadden wij extra hulp nodig mbt lokatie, boven verdieping, slaapkamers etc… Dit is allemaal gelukt dankzij Viviën Ritter“

Roland VerstappenAmsterdam

“The total package? Dat heb ik bij Viviën Ritter van Ritter Makelaardij gevonden. Vanaf het eerste oriëntatie gesprek voel je al dat je in goede handen bent… Een perfecte koppeling van kennis van de markt, begrip van waar je als klant naar op zoek bent, service en snelle aktie. Het resultaat? Het huis van je dromen!“

Marjan FalekHeineken

“Wij zijn via via bij Viviën terecht gekomen om ons bij te staan bij de aankoop van ons eerste huis in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden met de goede samenwerking met Viviën. Ik ben erg onder de indruk van haar persoonlijke aanpak wat heel erg prettig en comfortabel werkt. Daarnaast ook door de sterke onderhandelingspositie die ze innam tijdens het koopproces, ze heeft haar tanden er echt ingezet! Ik zou iedereen aanraden met haar in zee te gaan, ze is een professional die haar doel bereikt en ze doet dit op een proactieve en positieve wijze.”

Wendy GelheverTrade Marketeer HEINEKEN Horeca HEINEKEN Nederland B.V.

“Via een kennis ben ik in contact gekomen met Viviën Ritter. Zij heeft mij vanaf het allereerste moment bijgestaan in de aankoop van mijn eerste woning. Als starter op de woningmarkt, was ik in eerste instantie wat onzeker, maar door haar hulp en expertise voelde ik mij van begin tot eind gesteund. Ze heeft op een zeer professionele manier de aankoop van mijn woning geregeld en niet geheel onbelangrijk.. bikkelhard onderhandeld voor een zeer goede prijs voor mijn huis! Ze heeft mij dagelijks op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ging mee naar elke afspraak (met de eigenaar van de woning en notaris en bezoeken aan huis). De persoonlijke benadering, net dat extra stapje zetten en kennis van zaken waren voor mij van grote waarde.Al met al een zeer positieve ervaring en zal haar aan iedereen aanraden.”

Laura HoekAmsterdam

“……met de stroom mee zwemmen, dat kunnen we allemaal, maar om op ’t dieptepunt van de markt, zomer 2010, je makelaarskantoor te openen…… dat getuigt van zelfvertrouwen en geloof in de toekomst! Het is heel prettig om regelmatig gebruik te kunnen maken van de expertise van deze gepassioneerde vakvrouw. Een makelaarskantoor dat wij met een gerust hart kunnen aanbevelen!“

Margriet W. NeervoortHYPOTHEEK INFORMATIE CENTRUM

“Ik heb Vivien Ritter ervaren als een enthousiaste, competente en betrokken makelaar. Zij gaf me het gevoel dat ze het complexe proces van tegelijk verkopen als kopen goed overzag, organiseerde stap voor stap, en begeleidde me daarbij actief en zorgzaam. Ze was optimaal bereikbaar, toonde op kritieke momenten het nodige initiatief, en had steeds mijn belang goed voor ogen, met als eindresultaat fijne mensen in mijn huis en een heerlijk nieuw huis.”

Zwanet van KraayenoordAmsterdam

“Het prettige van Vivienne is dat ze met je meedenkt en helemaal voor je gaat. Een warm bad.”

Mayke Ambaum