OKEGHEMSTRAAT 30 II (sold)

Ligging: Aan rustige weg
Soort woning: Bovenwoning
Woonoppervlakte: 75 m2
Slaapkamers: 2

Op mooie lokatie, in stadsdeel Oud Zuid, 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping met balkon, het appartement is in 2006 geheel gerenoveerd. Gelegen nabij het Vondelpark en de gezellige winkels en restaurants van de Concertgebouwbuurt.
Rustig gelegen in een recent totaal gerenoveerde straat in Amsterdam Zuid bij de Pieter lastmankade aan het water van het Noorder Amstelkanaal. In 2006 is de woning voorzien van nieuwe keuken met inbouwapparatuur, nieuwe badkamer, houten vloeren in alle ruimtes en nieuw schilderwerk.

Indeling
Via de stenen buitentrap bereik je de voordeur op de eerste verdieping, via gemeenschappelijke ingang bereik je de tweede verdieping; entree, hal, apart toilet, zeer royale woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur de keuken heeft een mooi granieten aanrechtblad en is voorzien van oven, vaatwasser, en 5-pitsgasfornuis, deur naar balkon gelegen op het Zuid Westen met heerlijk vrij uitzicht op een rustige mooie binnentuin, 1 zeer royale ouderslaapkamer gelegen aan de achterzijde met deur naar balkon , moderne badkamer met douche en wastafel en designradiator, nog 1 ruime slaapkamer met kast voor wasmachine/droger.

Bijzonderheden
Gehele appartement is voorzien van mooie zwevende houten vloer
Voorzien van houten draai/kiepramen met dubbel glas
Servicekosten bedragen € 54,= per maand
Gelegen op erfpachtgrond, canon bedraagt 540 euro per jaar, algemene bepalingen voortdurende erfpacht van toepassing, tijdvak loopt tot 01-08-2048 (jaarlijkse indexering)
Gezonde VVE, in 2009 en 2010 is de gehele voorzijde en achterzijde geschilderd.