Ottho Heldringstraat 37 F (sold)

Ligging: In woonwijk
Soort woning: Beneden + bovenwoning
Woonoppervlakte: 144 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Dakterras: Ja

Omschrijving
Zeer gunstig gelegen, ruim en licht woonhuis met een eigen parkeerplaats en 2 dakterrassen; Ottho Heldringstraat 31 F te Amsterdam.
Gelegen net buiten de ring op slechts 5 minuten fietsafstand van het Hoofddorpplein met een grote verscheidenheid aan winkels, cafés en restaurants.
U bent binnen 10 minuten in het Vondelpark of aan De Nieuwe Meer. Het centrum van Amsterdam is zowel per fiets als met het openbaar vervoer zeer gemakkelijk te bereiken.
Op loopafstand vindt u diverse winkels, openbaar vervoer, het Staalmanpark, scholen, kinderdagverblijven, en sportvoorzieningen.

Deze bijzondere 5-kamerwoning van bijna 145 m2 woonoppervlakte en totaal bijna 55 m2 aan terrassen (NEN2580 gemeten) heeft onder meer een ruime woonkamer aan de voorzijde, een complete luxe woonkeuken ( Merk: SieMatic) aan de achterzijde met groot dakterras (ca 35 m2) op het oosten, te bereiken via openslaande deuren. Op de 2e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete comfortabele badkamer met inloopdouche en tweede toilet. Op de 3e etage een grote multifunctionele ruimte die vrij indeelbaar is en een dakterras (ca 25 m2) op het westen. Houten parketvloer over de gehele woning.

Indeling
– Entree, hal met meterkast en trap,

– Eerste verdieping: Ruime hal, toilet met fontein, ruime woonkeuken met alle gewenste apparatuur en voldoende ruimte voor een grote eettafel, aangrenzende bijkeuken met wasmachineaansluiting. Openslaande deuren vanuit de keuken naar groot terras op het oosten met veel privacy. Aan de voorzijde is de lichte woonkamer.

– Tweede verdieping: Zeer ruime hal met drie in grootte variërende slaapkamers en een luxe badkamer met inloopdouche en tweede toilet.

– Derde verdieping: Grote slaapkamer met toegang tot groot beschut patioterras op het westen.

Dit heerlijk ruime woonhuis ligt op het voortdurend recht van erfpacht, waarvan de canon vooruit is betaald tot 15 december 2058 en beschikt over een eigen parkeerplaats in de achtergelegen garage. Tevens voldoende (betaald) parkeren voor de deur. Parkeervergunning voor de tweede auto toegestaan en direct te verkrijgen.
Dicht bij uitvalswegen A4, A9 en A10. Metrolijn 50 (halte Heemstedestraat en Henk Sneevlietweg) op loopafstand. Tram 2 en diverse bussen aan het einde van de straat, 2 metrohaltes naar Station Amsterdam Zuid. Op 5 minuten fietsen van het gezellige Hoofddorpplein, 10 minuten van het Vondelpark. Belgieplein, Sierplein en Delflandplein op loopafstand.
Dichtbij verschillende kinderdagverblijven en ruime keuze aan basisscholen.

Bijzonderheden
– ruime woning – voorzien van 2 ruime dakterrassen – Het bouwjaar van de woning is medio oktober 2010 – De woning is voorzien van een houten parketvloer welke zeer goed onderhouden is . De woning wordt verwarmd via stadsverwarming – Mechanische ventilatie – Erfpacht afgekocht tot 15 december 2058; – Gezonde en professioneel beheerde VvE. – De bijdrage aan de VvE bedraagt € 131,-voor de woning en € 16,-voor de parkeerplaats. Huidige energiekosten, stadsverwarming en electriciteit €109 per maand.